Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Top posters
agoenk (2095)
 
viyan_cs (1036)
 
b-joe (749)
 
ieyaz_Chuit (725)
 
Zell Aristocrats (667)
 
jun43d1 (638)
 
Hetro_fabio (314)
 
twinkblack (265)
 
suzee_tkj2 (237)
 
harmoko (184)
 

December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar

Affiliates
tkjpower.multiply.com
 

Facebook SMKN 1 Slawi

View previous topic View next topic Go down

Facebook SMKN 1 Slawi

Post by kukun98 on Fri Jul 30, 2010 2:39 pm

Gimana kalo saya buatkan situs komunitas SMKN 1 Slawi yang ala facebook setuju gak??? Laughing

kukun98
newbie tkj
newbie tkj

Posts : 9
Join date : 2010-07-30

Back to top Go down

Re: Facebook SMKN 1 Slawi

Post by utho chubby on Fri Jul 30, 2010 3:55 pm

wah boleh tuh...
coba ja...... Very Happy Very Happy Very Happy

utho chubby
tkjmaniac
tkjmaniac

Posts : 135
Join date : 2010-06-25
Age : 23
Location : Tegal City

Back to top Go down

Re: Facebook SMKN 1 Slawi

Post by viyan_cs on Fri Jul 30, 2010 6:29 pm

kukun98 wrote:Gimana kalo saya buatkan situs komunitas SMKN 1 Slawi yang ala facebook setuju gak??? Laughing
maaf ni bukannya ngga setuju,tapi bukannya udah ada group di facebook namanya klo ngga salah smkn 1 slawi..

viyan_cs
tkj geek
tkj geek

Posts : 1036
Join date : 2009-03-19
Age : 25
Location : bogkids

Back to top Go down

Re: Facebook SMKN 1 Slawi

Post by b-joe on Fri Jul 30, 2010 9:13 pm

yua grub smkn1slawi dh ada yg bikin nak smk1slawi, jumlah anggota y dh nyampe 4oon nih grub y..
http://www.facebook.com/group.php?gid=139973917389&ref=search

tp barang x mo bikin lagi n biar lebih hidup
coz yg ni pendiri y jrang ngurusin gtu..

b-joe
tkjlovers
tkjlovers

Posts : 749
Join date : 2009-03-12
Age : 27
Location : The Rayman - Slawi

Back to top Go down

Re: Facebook SMKN 1 Slawi

Post by Sponsored content Today at 1:27 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum